Ankara'da 'park' kavgası!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki işletme arasında yaşanan park kavgası karakolda bitti.
Ankara Masası
|
21 Aralık 2021, Salı - 20:17
Ankara'da 'park' kavgası!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki işletme arasında yaşanan kavga sırasında fırlatılan duba, bir kadına isabet etti. Kadın kısa süreli baygınlık yaşarken, olay karakolda bitti. 

Milliyet'ten Paşa Alyurt'un haberine göre; Çankaya ilçesi  Kızılırmak Caddesi üzerinde bulunan ünlü bir eğlence merkezi önünde valeler ve işletme sahibi arasında park tartışması çıktı.

Edilinen bilgiye göre; Feyza U. (34) arkadaşı Okan S.K.'nın (34) işletmesine misafirliğe gitti. İkili bir süre sonra, yanlarındaki eğlence merkezinde konser günleri valelik yapan kişilerin "arabayı çekin, buraya araba park edemezsiniz" şeklinde bağırdıklarını duydu. Aşağıya inen Okan S.K.'ya otel görevlileri, valelerin, otel müşterilerinin araçlarını park ettirmediklerini söyledi.

Kafasına duba geldi

Okan S.K. ve Feyza U. ile valeler arasında yaşanan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İki tarafın fiziki kavgası sırasında, valeler tarafından fırlatılan duba Feyza U.'nun başına isabet etti. U., aldığı darbenin etkisiyle yere yığılırken; iki işletme birbirinden şikayetçi oldu. 

Kavgaya karışan işletmeci Okan S.K., tartışma yaşadıkları işletmenin her konser günü değnekçilik yaptığını öne sürerek "Eğlence merkezi güvenlikçileri ile valeler, 'sizi öldüreceğiz, sizi yaşatmayacağız, binayı başınıza yıkacağız' diyerek küfürler savurdular. Kafamıza ve ayaklarımıza vurdular. Şikayet etmememiz için tehdit ettiler" dedi. Feyza U. ise; valeler tarafından küfürler edildiğini, tehditler savrulduğunu söyleyerek karşı taraftan şikayetçi oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1188591/ankarada-park-kavgasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.