'Simit' polemiğine Hülya Avşar'dan açıklama

"Gerekirse simit yeriz ve bu zor günleri atlatırız" sözleriyle çok konuşulan Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Avşar, "Hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de simite takılanlar, hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum" dedi.
Ecem Çetin
|
23 Aralık 2021, Perşembe - 16:48
'Simit' polemiğine Hülya Avşar'dan açıklama

Şarkıcı Hülya Avşar, magazin muhabirlerinin 'ekonomi' sorusu üzerine "Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günler de biraz kolay atlatılacak" yanıtını vermişti. 

Polemik yaratan bu açıklama sonrası ünlü şarkıcıdan ilk açıklama geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 'Sakinleştiyseniz sıra bende' diyerek başlayan şarkıcı, simit kısmına takılanlara sitem etti. 

Avşar " Sakinleştiyseniz sıra bende. O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de simite takılanlar, hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim yada yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı .Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa, ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki” Gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız." ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1191529/simit-polemigine-hulya-avsardan-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.