Ankaralı muhtarlara bilgisayar eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliğiyle açılan teknoloji kursunda eğitimler devam ediyor. Çubuk ve Akyurt’taki muhtarlar, Aile Yaşam Merkezlerinde iki ay boyunca haftada iki gün bilgisayar eğitimi alıyor.
Ecem Çetin
|
25 Aralık 2021, Cumartesi - 13:44
Ankaralı muhtarlara bilgisayar eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te merkez ve çevre ilçelerde görev yapan muhtarlara yönelik başlattığı temel bilgisayar eğitimlerine devam ediyor.

Muhtarlıklar Daire Başkanlığı ile Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı iş birliğiyle açılan teknoloji kursu muhtarlardan yoğun ilgi görüyor. Büyükşehir Belediyesi, Polatlı’dan sonra yoğun talep üzerine Çubuk ve Akyurt’taki muhtarlara da bilgisayar eğitimi vermeye başladı.

Muhtarların temel hizmet kalitesini artırmak amacıyla açılan kursta, uzman bilgisayar eğitmenleri eşliğinde temel bilgisayar kullanımı, sosyal medya ve dijital uygulamaları kapsayan teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

" A’dan Z’ye bilgisayar eğitimi veriyoruz"

Aile Yaşam Merkezlerinde iki ay boyunca haftada iki gün düzenlenen ücretsiz bilgisayar kursunda eğitim alan muhtarların verimliliklerinin ve iletişim güçlerinin arttığına dikkat çeken Muhtarlıklar Daire Başkanı Önder Yanmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın yönetim anlayışı doğrultusunda Başkentli muhtarlara yönelik başlattığımız teknoloji eğitimine Polatlı’dan sonra Çubuk ve Akyurt ilçelerimizde de devam ediyoruz. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Muhtarlıklar Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütmüş olduğumuz çalışmalarda muhtarlarımızdan gelen talepleri değerlendirip A’dan Z’ye bilgisayar eğitimi veriyoruz. Bu eğitimlere ilk kez Polatlı ilçesinde 2 Aralık tarihinde başladık ve oradaki muhtarlarımız eğitimlerine devam ediyorlar. Eğitimler sayesinde artık sosyal medya kullanıyorlar hatta gördük ki başkanımızı da sosyal medyadan takip etmeye başlamışlar. Çubuk ve Akyurt’ta da muhtarlarımızın taleplerini karşıladık haftada 2 gün muhtarlarımızın durumlarına göre eğitimlerimiz devam edecek."

Bilgisayarla ilk kez tanışan ya da kullanımını pekiştirmek için kursa gelen Çubuklu ve Akyurtlu muhtarlar heyecanlı olduklarını belirtiler. Muhtarlıklar Daire Başkanlığı, sosyal projeler kapsamında başlattığı teknoloji eğitimlerine gelen talepler doğrultusunda devam edecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1195953/ankarali-muhtarlara-bilgisayar-egitimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.