Gölbaşı Belediyesi’nden berber ve kuaförlere destek

Ankara Masası
|
09 Mayıs 2020, Cumartesi - 15:42
Gölbaşı Belediyesi’nden berber ve kuaförlere destek

Şimşek: “Berber ve kuaförlerimizde dezenfeksiyon işlemleri sağlayacağız ve hijyen kitleri hediye edeceğiz”

Gölbaşı Belediyesi, 123 berber ve kuaför işletmesini dezenfekte etti.  

11 Mayıs’ta  berber, kuaför ve güzellik salonlarının açılması öncesi hazırlıklar hızlanırken Gölbaşı Belediyesi ekipleri dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.Belediye bir yandan berber ve kuaför esnafına sağlık kitleri dağıtıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı sınırları içerisinde faaliyet gösteren çok kıymetli berber ve kuaför kardeşlerim; zorlu dönemlerden geçtiğimiz bugünlerde her zaman yanınızda olduk ve olmaya da devam edeceğiz. 11 Mayıs itibari ile açılacak olan tüm berber ve kuaför işletmelerimizde dezenfeksiyon işlemlerini sağlayacağımızı ve hijyen kitleri hediye edeceğimizi bildirmek isterim. Bu zorlu şartlar altında, Gölbaşı Belediyesi her zaman yanınızda! Sizlerde ihtiyaçlarınızı beklentilerinizi 0312 485 54 30 irtibat numaramızdan bizlere ulaştırabilirsiniz” dedi.

“Güvenle tercih edebilirsiniz”

Sağlık çalışanları ile Gölbaşı Belediyesi’ne teşekkür eden esnaf Tuğçe Affak, “Sağ olsunlar, iş yerlerimizi detaylı bir şekilde dezenfekte ettiler. Müşterilerimizin gönlü rahat olabilir. Hem belediyemiz hem de sağlık çalışanları ellerinden geldiğince özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/12006/golbasi-belediyesinden-berber-ve-kuaforlere-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.