EGO sağlık çalışanlarının ücretsiz toplu taşıma hakkını uzattı

EGO Genel Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı tarafından yürürlüğe giren sağlık çalışanlarına tanınan ücretsiz toplu taşıma hakkının 30 Haziran 2022 tarihine kadar onaylayan karara uyulacağını açıkladı.
Ankara Masası
|
29 Aralık 2021, Çarşamba - 14:09
EGO sağlık çalışanlarının ücretsiz toplu taşıma hakkını uzattı

EGO Genel Müdürlüğü, koronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından 22 Mart 2020 tarihinde yürürlüğe giren ve 30 Haziran 2022 tarihine kadar uzatılan sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma hakkını yürürlüğe koyacaklarını duyurdu.

EGO Genel Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, "Koronavirüs, salgını ile mücadele kapsamında özverili çalışmalarıyla görev yapmakta olan sağlık çalışanlarımız, Cumhurbaşkanlığınca yayınlanan karar çerçevesinde, Başkanımız Sayın Mahsur Yavaş'ın talimatıyla 22 Mart 2020 tarihinden itibaren EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçlarından (Otobüs, Metro ve ANKARAY) ücretsiz olarak yararlanabilmekteydi. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığınca alınan 28 Aralık 2012 tarihli yeni karar da dikkate alınarak sağlık çalışanlarının Belediyemizce verilen toplu taşımacılık hizmetinden 30 Haziran 2022 tarihine kadar ücretsiz olarak yararlanmaya devam edeceklerdir. Sağlık çalışanlarının Genel Müdürlüğümüz toplu taşıma araçlarından yararlana bilmeleri için kurumlarınca onaylı ve fotoğraflı personel kimlik kartını beyan etmeleri gerekmektedir. Bu vesileyle içinde bulunduğumuz salgın sürecinde fedakarca çalışan, hayatlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. yeni yıllarını kutluyoruz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1206962/ego-saglik-calisanlarinin-ucretsiz-toplu-tasima-hakkini-uzatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.