Başkan Taşdelen vatandaşların yeni yılını kutladı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı. Taşdelen, mesajında 2022 yılının mutlu ve verimli bir yıl olmasını temenni etti.
Ankara Masası
|
30 Aralık 2021, Perşembe - 12:06
Başkan Taşdelen vatandaşların yeni yılını kutladı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2022 yılı dolayısıyla yeni yıl mesajı paylaştı. 

Başkan Taşdelen mesajında, "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına bir yıl daha yaklaştık. Atatürk, "Milletimizi en geniş refah vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız” diyerek cumhuriyetimizin birinci yüzyılı için temel hedefi “en yüksek insani gelişme” olarak belirlemişti. Biz de ikinci yüzyılımıza doğrularımıza ve ilkelerimize sımsıkı sarılarak gireceğiz. Çünkü Atatürk’ümüzün bizden istediği tam olarak buydu." dedi.

"İnanıyorum ki 2022 daha mutlu, daha verimli bir yıl olacak"

Taşdelen mesajına şöyle devam etti:

"2021 zor bir yıldı. Bir yandan dünyayı saran Covid-19 salgınıyla mücadele etmek, bir yandan görevlerimizi yerine getirmek, bir yandan da Çankaya’mıza yenilikler yapmak için çalıştık. Vatandaşlarımızın zor durumda kalmaması için desteklerimizi artırdık.  Onlarca yeni projeyi ve yeni uygulamayı çok çalışarak hayata geçirdik.  İnanıyorum ki 2022 daha mutlu, daha verimli bir yıl olacak. Çünkü biz, yine çok çalışacağız. Tüm halkımıza sağlıklı, başarılı ve mutlu yıllar dilerim."  

http://www.ankaramasasi.com/haber/1208591/baskan-tasdelen-vatandaslarin-yeni-yilini-kutladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.