Başkan Murat Ercan Kesişme: "İyi ki Varsın Eren" filmini öğrencilerle beraber izledi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan,1 Ocak’ta vizyona giren "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmini öğrencilerle birlikte izledi. "Ercan Belediye demek sadece kaldırım, park, bahçe, yol demek değil. Belediye demek aynı zamanda maneviyat demek, kültür demek, sanat demek, ruh demek." dedi.
Ecem Çetin
|
03 Ocak 2022, Pazartesi - 14:35
Başkan Murat Ercan Kesişme: "İyi ki Varsın Eren" filmini öğrencilerle beraber izledi

Trabzon-Maçka’da 11 Ağustos 2017’de Astsubay Ferhat Gedik ile birlikte PKK’lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün hayatını anlatan "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmi vizyona girdi. 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Twitter’dan çekiliş kazanan gençleri "İyi ki Varsın Eren" filmine götürdü.

Belediye demek sadece kaldırım demek değil

Başkan Ercan film sonrası şu açıklamalarda bulundu:

"Bir duygu yoğunluğuyla izledik filmi, gençlerle beraber. Belediye demek sadece kaldırım, park, bahçe, yol demek değil. Belediye demek aynı zamanda maneviyat demek, kültür demek, sanat demek, ruh demek. Ruh ikliminde birlikte olmak demek. Gençlerimizin yolculuğunda onlarla birlikte olmak demek. Değerlerimizle birlikte bir taraftan geleceği hedefleyen ama yaşadığı toplumun, milletin değerlerine sahip çıkan insanlar demek. Belediye olarak da bu alana yaptığımız yatırımın çok kıymetli olduğunu düşünüyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1213936/baskan-murat-ercan-kesisme-iyi-ki-varsin-eren-filmini-ogrencilerle-beraber-izledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.