Akıllara zarar olay: Karanlığa ateş etti, akrabalarını yaraladı!

Afyonkarahisar’da aynı aileden 3 kişi kendi aralarında bilinmeyen bir nedenle kavga etmeye başladı. Kavga edenlerin kim olduğunu görmeyen başka aile üyesi ise; tartışanların üzerlerine ateş yağdırdı. Yaşanan garip olayda 2 kişi yaralandı.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2022, Çarşamba - 00:16
Akıllara zarar olay: Karanlığa ateş etti, akrabalarını yaraladı!

Olay, Bolvadin ilçesi Erkmen Mahallesi’nde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, mahalledeki bir parkta H.A., B.A. ve A.A., isimli aile üyeleri birlikte alkol alıp eğlenmeye başladı. Daha sonra grup üyeleri arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı ve kısa sürede kavgaya dönüştü.

 Sonradan olay yerine gelen bir başka aile üyesi Z.A., ise yakınlarının başkaları ile kavga ettiğini düşünerek pompalı tüfekle şahısların üzerine 4 el ateş açtı. Açılan ateşte saçmaların isabet ettiği B.A. ve A.A., yaralandı. 

Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri vurulan B.A. ile A.A.’yı ambulanslar ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Sağlık durumları iyi

Bölgeye gelen polis ekipleri ise pompalı tüfeği ateşleyerek yanlışlıkla akrabalarını vuran Z.A.’yı olayda kullandığı tüfekle birlikte gözaltına aldı. Olay sonrası polis tarafından bölgede detaylı bir çalışma yapıldı. İnceleme devam ederken, olayda yaralanan B.A. ile A.A.’nın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1218381/akillara-zarar-olay-karanliga-ates-etti-akrabalarini-yaraladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.