Can dostlarımızın yiyecekleri ve evleri Elmadağ Belediyesinden

Elmadağ Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanlar için ormanlık alanların farklı noktalarına köpek kulüpleri ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için periyodik aralıklarla yiyecek bırakıldı.
Ecem Çetin
|
05 Ocak 2022, Çarşamba - 14:52
Can dostlarımızın yiyecekleri ve evleri Elmadağ Belediyesinden

Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuk havalar etkisini göstermeye başladı. Sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarında mücadelesine destek olmak amacıyla, ormanlık alan içerisindeki farklı noktalara belediye çalışanları tarafından,  köpek kulübeleri yapılarak, kulübelerin bulunduğu alanın etrafına da fidan dikimi gerçekleştirildi.

Ayrıca beslenme noktaları ve yoğunlukta yaşadıkları alanlarda da beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için periyodik aralıklarla yiyecek bırakıldı.

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Can dostlarımız olan sokak hayvanlarının hayatını olumsuz etkileyen hava koşullarında, yoğunlukta olduğu alanlardan beslenme ihtiyaçlarını karşılarken, diğer yandan barınma ihtiyaçlarını karşılamak için kulübeler yaptık." dedi.

Aşkın, "Sokak hayvanları Elmadağ’ın sert kışına karşı burada hem beslenebilecekler hem de burada yaşayabilecekler. Onların canları bize emanet" ifadelerine yer verildi. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1219041/can-dostlarimizin-yiyecekleri-ve-evleri-elmadag-belediyesinden
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.