Kahramankazan'da Halk Ekmek kuyruğu bitti

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un Halk Ekmek uygulamasını faaliyete geçirmesinin ardından ilçede ekmek kuyrukları sona erdi.
Ankara Masası
|
05 Ocak 2022, Çarşamba - 17:08
Kahramankazan'da Halk Ekmek kuyruğu bitti

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek'in satış noktalarına ekmeklerin geç ve talep edilen miktarın altında ekmek getirdiği şikayetleri üzerine belediye olarak oluşturdukları Halk Ekmek büfelerinde satışa başladı.

3 Ocak Pazartesi gününden itibaren 1,25 TL’ye satılan ekmeklere Kahramankazanlılar yoğun ilgi gösterdi.

Kahramankazan Halk Ekmek ilk etapta günde yaklaşık 3 bin ekmeği vatandaşlarla buluşturmaya başladı. Kahramankazan Halk Ekmek’te satılan ekmek miktarı vatandaşlardan gelen talebe göre artırılabilecek.

Uzun süre bekleme sona erdi

Başkan Oğuz’un hayata geçirdiği Kahramankazan Belediyesi Halk Ekmek, ilçede Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfeleri önünde yaşanan uzun kuyrukları da bitirmiş oldu. Kahramankazan Halk Ekmek’in faaliyete girmesinin ardından vatandaşlar, ne Kahramankazan Belediyesi Halk Ekmek’in ne de Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek’in önünde uzun kuyruklar oluşturmadan ekmek satın almaya başladı. Böylece ilçede uzun süredir Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek almak isteyen vatandaşların bekleme çilesi de sona ermiş oldu.

"Vatandaşımızın derdine merhem olduk"

Başkan Oğuz ise Kahramankazan Belediyesi olarak geliştirdikleri tüm uygulama ve projelerde insan ve çözüm odaklı bir anlayış izlediklerini belirterek, Kahramankazan Belediyesi Halk Ekmek’i de vatandaşların uzun süredir yaşadıkları ekmek kuyruğu çilesine son vermek için bu kapsamda hayata geçirdiklerini söyledi.

Vatandaşların uzun süredir halk ekmek kuyruğunda yaşadıkları çileyi kendisine aktardıklarını ve buna çözüm bulunmasını istediğini anlatan Oğuz, "Vatandaşımızın bu serzenişine elbette kayıtsız kalamazdık. Bunu ilgililerine iletmemize rağmen bir sonuç alınamadı. Biz de vatandaşımızın bu derdine, sorununa merhem olabilmek için Kahramankazan Halk Ekmek’i hayata geçirdik” dedi. Kahramankazan Halk Ekmek’in faaliyete başlamasının ardından ilçelerinde artık halk ekmek kuyruğu yaşanmadığını söyleyen Oğuz, “Vatandaşlarımız böylece soğuk havalarda ekmek için beklememiş oldu. Ayrıca, vatandaşımızın bütçesine küçük de olsa bir katkı sunmuş olduk. Kahramankazan Belediyesi olarak sorun nerede olursa olsun her zaman vatandaşımızın yanında duruyoruz ve bundan sonra da durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1219303/kahramankazanda-halk-ekmek-kuyrugu-bitti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.