Yanlış anlaşılma kurbanı halı yıkamacılara meydan dayağı

Esenyurt’ta halı yıkama işi yapan iki şahıs, gitmek istedikleri binayı bulamayınca sokaktan geçen çocuktan yardım istedi. Binayı göstermek için arabaya binen çocuğun kaçırıldığını düşünen mahalleli ise halı yıkamacılara meydan dayağı attı. Yaşanan arbede güvenlik kamerasına yansıdı.
IHA-20200831AW102493
|
31 Ağustos 2020, Pazartesi - 09:05
Yanlış anlaşılma kurbanı halı yıkamacılara meydan dayağı

Olay, Esenyurt ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi, Kavak Sokak'ta  geçtiğimiz cumartesi günü saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, halı yıkama işi yapan iki kişi, halıları teslim etmek için gitmek istedikleri adresi bulamayınca sokaktan geçen çocuktan yardım istedi. Çocuk ise adresin bir sokak ileride olduğunu söyleyip, yardım etmek için arabaya bindi.

Mahalleliden meydan dayağı

Mahalleli araca binen çocuğun kaçırılmak istendiğini düşünerek tepki gösterdi. Mahalle sakinleri ile araçta bulunanlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya döndü. Tekme ve yumrukların konuştuğu kavgada araçtan indirilen iki kişi sokak ortasında darp edildi. 

Olay karakolda çözüldü

Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Öfkeli grup ekiplerin müdahalesiyle sakinleştirildi. Darp edilen iki kişi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. İddiaları araştıran ekipler adres sorulan çocuğu ve ailesini karakola davet etti. Karakolda bilgisine başvurulan çocuk, kendisine adres sorulduğunu ve adresi bildiği için arabaya bindiğini söyledi. Yapılan çalışmanın ardından 2 şüpheli serbest bırakıldı. Yaşanan olaylar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/122067/yanlis-anlasilma-kurbani-hali-yikamacilara-meydan-dayagi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.