Genç kadına kapkaç dehşeti kamerada

İstanbul Şişli'de motosiklet ile seyir halinde olan şahıslar, cadde üzerinde yürüyen kadının cep telefonunu kaparak uzaklaştı. Konuştuğu sırada cep telefonunu çalınan kadının yaşadığı şok güvenlik kameralarına yansıdı.
IHA-20200831AW102601
|
31 Ağustos 2020, Pazartesi - 10:25
Genç kadına kapkaç dehşeti kamerada

İstanbul'da motosikletli 2 kapkaççı kadınların korkulu rüyası oldu.İlk olarak  Piyelapaşa Bulvarı üzerinde bir kadının cep telefonu çalan şahıslar ardından  Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde kapkaç girişiminde bulundu. Hızla bölgeden uzaklaşan şahıslar bu kez Akar Caddesi üzerine gelerek bir akaryakıt istasyonu önünde beklemeye başladı. 

Kapkaç anı güvenlik kamerasında 

Cep telefonuyla konuşarak yolda yürüyen genç kadını gözlerine kestiren ikili, bir süre bekledikten sonra harekete geçti. Kadının konuştuğu sırada cep telefonunu çalan şüpheliler ardından izlerini kaybettirdi. Kapkaç anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yakalanmaları için çalışma başlatıldı

Yarım saat aralıklarla kapkaç olaylarının yaşanmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek mağdurların ifadelerine başvurdu. Eşkallerini tespit edilen şüphelilerin yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlatıldı. 


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/122319/genc-kadina-kapkac-dehseti-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.