Esnaf ve STK Masası Koordinatörleri Kocaeli Oto Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti

IGF-185960
|
10 Ocak 2022, Pazartesi - 17:08
Esnaf ve STK Masası Koordinatörleri Kocaeli Oto Ticaret Merkezi’ni ziyaret etti

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam, Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer ve İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Özkum Kocaeli Oto Ticaret Merkezi’nin site yönetimine ziyarette bulundu.

KOCAELİ (İGFA)-  İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam, Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer ve İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Özkum Kocaeli Oto Ticaret Merkezi Başkanı Fahrettin Batı ve Yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

Koordinatörleri ziyaret programında İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek Kocaeli Oto Ticaret Merkezi’nin site yönetimine çalışmalarına başarılar diledi. Kocaeli Oto Ticaret Merkezi’nin Başkanı Fahrettin Batı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek STK ve Esnaf Masası oluşumundan ötürü başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.  Koordinatörler ziyarette Başkan Batı ve yönetimine çiçek ile hediye takdiminde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1230479/esnaf-ve-stk-masasi-koordinatorleri-kocaeli-oto-ticaret-merkezini-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.