Mansur Yavaş: 11 Ulaşım Projemizi daha Ankaramız'a kazandırıyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak; kentteki 11 Ulaşım Projesi'nin 2022'nin sonuna kadar hayata geçirileceğini duyurdu.
Ankara Masası
|
10 Ocak 2022, Pazartesi - 20:44
Mansur Yavaş: 11 Ulaşım Projemizi daha Ankaramız'a kazandırıyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı Twitter üzerinden "Konforlu ve kesintisiz ulaşımın tüm Ankaralıların hakkı" sloganıyla bir video yayınladı. 

ABB Başkanı Yavaş, bu paylaşımı ile beraber  2022'nin sonuna kadar 11 Ulaşım Projesi'nin daha Ankara'ya kazandırılacağını açıkladı.

Hayata geçirilecek 11 Ulaşım Projesi şöyle;

  1. Mamak Kayaş Köprülü Kavşağı
  2. Mamak Mavigöl Köprülü Kavşağı
  3. Mamak Samsun Yolu Eşref Akıncı Kışlası
  4. Turan Güneş Bulvarı Oran Köprülü Kavşağı
  5. Turan Güneş Bulvarı TRT Önü Köprülü Kavşağı
  6. Göksupark Eryaman Alternatif Bağlantı Yolu
  7. Anadolu Bulvarı Alternatif Bulvar
  8. Hikmet Özer Altgeçidi
  9. Turan Güneş Bulvarı Tapu Kadastro Önü
  10. Çevre Yolu Dodurga Bağlantısı
  11. İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar




    http://www.ankaramasasi.com/haber/1230647/mansur-yavas-11-ulasim-projemizi-daha-ankaramiza-kazandiriyoruz
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (2)

    Yorumunuz İletilmiştir.
    tebrikler
    11 Ocak 2022, 10:16
    oooooo sonunda somut projeler geldiii, inşallah bitişi chp yaklaşımıyla 40 yıl falan sürmez
    Gökhan Yardım
    09 Kasım 2023, 16:21
    Yapılan yol düzenlemeleri sonucunda Turan Güneş Bulvarı Tapu Kadastro kavşağı kapatıldı. Galip Erdem Caddesinden Turan Güneş Bulvarına çıkış için kullanılan Şehit Necdet Koçak Caddesinden çıktıktan sonra Turan Güneş bulvarında karşı şeride geçebilmeleri çok hızlı akan trafikte en sol şeride geçip U dönüşü yapmak zorundayız. Ancak en sol şeritten geçen araçlar çok hızlı geçtikleri her gün kaza riski yaşıyoruz. Ayrıca evimize dönüş yolunda tapu kadastro kavşağı kapandığından bu yana TRT kavşağına kadar gidilmesi gerekiyor. Bu da yolumuzu uzatıyor hem de trafik özellikle akşam ve sabah saatleri çok yoğunlaşıyor. Bu durumdan çevre sakinleri şikayetçi. Trafiğin rahatlaması için yapılan çalışmalar trafiği rahatlatmak yerine daha da çekilmez ve tehlikeli hale getirdi. Bu konuda yapılan şikayetlerin bir çoğu yetkili makamlarca göz ardı ediliyor. Turan Güneş üzerinde kaza miktarı yeni düzenlemeler sonrasında artış gösterdi. Lütfen bu duruma çözüm getirilsin. En azından Tapu Kadastro kavşağındaki eski döner kavşak yeniden aktif hale getirebilir. İlgilenirseniz çok seviniriz. Bu civarda yaşayan vatandaşlara her gün zaman kaybı, kaza riski ve yakıt israfı yaptırmaya kimsenin hakkı yoktur. Lütfen burada trafik gözlemlensin. Sıkıntıların neler olduğu doğru bir biçimde tespit edilsin ona göre çözüm üretilsin.