Gazeteciler için 'Rize'de Yaşam' sergisi

IGF-186000
|
11 Ocak 2022, Salı - 11:12
Gazeteciler için 'Rize'de Yaşam' sergisi

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Fotoğrafçı Aytekin Kalender'in "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Rize Şimal AVM'de açılışı gerçekleştirilen "Rize'de Yaşam" konulu fotoğraf sergisine katıldı.

RİZE (İGFA)- Rize Şimal AVM'de Rizedeyiz Bilgi İşlem ve Rize Takip’in sahibi fotoğrafçı Aytekin Kalender, tarafından hazırlanan serginin açılışını Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, İlçe Başkanı Burak Ak, Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ve sivil toplum kuruluşları birlikte yaptı.

Açılış konuşmasında Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin; “Fotoğraf sadece Arşivlemek için değil aynı zamanda teşhir için de önemlidir. Gazeteci ve fotoğrafçı Aytekin Kalender'in Rize'nin çeşitli yerlerinde fotoğrafladığı, ilimizin doğal yaşantısını içeren fotoğraf sergisinin hayırlı olmasını diler, çalışan gazetecilerimizin gününü tekrar buradan kutluyorum" dedi.

Belediye Başkanı Rahmi Metin’in konuşmasının ardından sergi gezildi. Başkan Rahmi Metin, Rektör Karaman ve Emniyet Müdürü Gökduman ise fotoğraf makinalarını ellerine alarak gazetecilerin fotoğrafını çekti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1231148/gazeteciler-icin-rizede-yasam-sergisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.