Başkent ekiplerinden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Başkent ekipleri Gençlerbirliği ve Ankaragücü, trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı yayınladı.
Ankara Masası
|
11 Ocak 2022, Salı - 11:23
Başkent ekiplerinden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Gençlerbirliği ve Ankaragücü, trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaştı.

Gençlerbirliği sosyal medya üzerinden yayınladığı taziye mesajında, " "Altyapımızda yetişen ve genç yaşta takımımızda kaptanlık görevini üstlenen, Konyaspor'da forma giyen eski futbolcumuz Ahmet Yılmaz Çalık'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhum futbolcumuza Allah'tan rahmet kederli ailesine, sevenlerine, camiamıza ve Türk futbol ailesine başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Başkent temsilcisi Ankaragücü'nün başsağlığı mesajı ise şu şekilde:

"Futbol hayatına Ankara’da başlayan, şehrimizin evladı Ahmet Çalık’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık’a Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere Konyaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz."

Ankara Keçiörengücü ise paylaşımında, " Trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; Ailesine, sevenlerine,  ve Konyaspor Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz." dedi


http://www.ankaramasasi.com/haber/1231231/baskent-ekiplerinden-ahmet-calik-icin-bassagligi-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.