Avukat Dilara Yıldız'ın ölümüne ilişkin korkunç detay

İstanbul'un Tuzla ilçesinde Avukat Dilara Yıldız, eski nişanlısı tarafından silahla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı polis tarafından gözaltına alındı.
Ankara Masası
|
11 Ocak 2022, Salı - 11:47
Avukat Dilara Yıldız'ın ölümüne ilişkin korkunç detay

Olay, saat 22.00 sıralarında Tuzla Cami Mahallesi Sahilyolu Caddesi’nde bulunan bir restoranda gerçekleşti. 

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Barosuna kayıtlı Avukat Dilara Yıldız (29) eski nişanlısı  Oktay Dönmez (29) tarafından darp edildikten sonra zorla restorana götürüldü.

İkili bir süre restoranda oturduktan sonra fırsat yaralanan Yıldız, diğer müşterilerden yardım istedi. Polis ekiplerinin restorana geldiğini gören  Oktay Dönmez belindeki tabancayı çıkararak Yıldız'a ateş etti.

Oktay'ın 5 el ateş ettiğini Yıldız  başına, boynuna ve göğsüne isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti.

Katil Oktay Dönmez olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kafasına silah dayayıp senet imzalatmaya çalışmış

5 ay önce ayrıldığı eski nişanlısını tabanca ile vurarak öldüren Oktay Dönmez’in kendisini Yıldız’a uzman çavuş olarak tanıttığı, fakat fuhuş çetesine üye olduğu iddia edildi. Dilara Yıldız şehir dışında olduğu zaman kapıyı zorlayarak eve giren ve içeride tek başına 10 gün kalan Dönmez’in, mal varlığına el koymak için Dilara Yıldız’ın başına silah dayayıp senet imzalatmaya çalıştığı öğrenildi. Yıldız’ın ise o durumdan kedisini kurtarmak için Dönmez’i ikna ederek polis karakolunun yakınındaki bir restorana getirdiği, cinayetin bu restoranda gerçekleştiği öğrenildi. Ayrıca Dilara Yıldız’ın daha öncesinde Oktay Dönmez’den defalarca kez şikayetçi olduğu ve Dönmez hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1231340/avukat-dilara-yildizin-olumune-iliskin-korkunc-detay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.