Ankaralı siyasilerden Ahmet Çalık için taziye mesajı

Ankaralı siyasiler trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı yayınladı.
Ankara Masası
|
11 Ocak 2022, Salı - 11:47
Ankaralı siyasilerden Ahmet Çalık için taziye mesajı

Ankaralı siyasiler  trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: "Futbol kariyerine Ankara’da başlayan, Konyaspor ve Milli Takım futbolcumuz Ahmet Çalık’ı trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Konyaspor camiasının ve Türk futbolunun başı sağ olsun."

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin: " Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor’un başarılı, beyefendi ve milli futbolcusu hemşehrimiz Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınları ile Konyaspor camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun."

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler: "Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor ve Milli Takım futbolcumuz Ahmet Çalık’a Cenab-ı Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyorum."

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: " Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden milli futbolcumuz Ahmet Çalık'a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiamıza başsağlığı diliyorum."

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Burhan: " Oğlum Gençler Birliği Futbol okuluna giderken Ahmet Çalık kardeşimiz gibi olmasını isterdim. İdmanlarda görürdüm. Acısı büyük. Allah rahmet eylesin. Konya Spor camiasının ve yakınlarının başı sağ olsun."

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar:  "Konyaspor’da forma giyen Milli sporcumuz Ahmet Çalık’ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum."

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: "Geçirdiği elim trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Konyaspor ve Milli Takım futbolcumuz Ahmet Çalık’a Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına baş sağlığı ve sabır dilerim."

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı: " Gençlerbirliği altyapısından yetişen Konyaspor'un genç futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini üzüntüyle öğrendik. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz"

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turhan, " Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet, ailesine ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyorum.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1231342/ankarali-siyasilerden-ahmet-calik-icin-taziye-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.