Kılıçdaroğlu ve Türk Tabipleri Birliği, Bahçeli'nin hedefinde

IGF-186008
|
11 Ocak 2022, Salı - 12:28
Kılıçdaroğlu ve Türk Tabipleri Birliği, Bahçeli'nin hedefinde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki grup toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki teftişle ilgili CHP'yi hedef alan konuşmasında, "Bize Saray'ın sözcüsü diyen Kılıçdaroğlu, Kandil'in tedarikçisidir" dedi. Bahçeli, yerli aşı ile ilgili çeşitli iddialarda bulunan Türk Tabipleri Birliği'ne de ağır eleştirilerde bulundu.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis grup toplantısında, HDP'li Semra Güzel'in fotoğrafı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Güzel'in dokunulmazlığının derhal kaldırılmasını istedi.

Devlet Bahçeli TBMM'deki grup toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bazı çalışanlarını hedef alan soruşturma hakkında da değerlendirmelerde bulunarak, CHP'yi hedef aldı. Bahçeli, "Bize 'Saray'ın sözcüsü' diyen Kılıçdaroğlu, Kandil'in tedarikçisidir" dedi.

"Buradan soruyorum, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanmış DİAYDER iddianamesinde Kılıçdaroğlu’nun adı geçiyor mu geçmiyor mu?" diyen Bahçeli, "Bu zat, terör aparatı DİAYDER’in bölücü mensuplarıyla toplantı yaptı mı yapmadı mı? Saklanma Kılıçdaroğlu, çık karşımıza mertçe söyle, adamsan bu soruların cevabını ver.  Özellikle hatırlatırım ki, yalan söylemek, vicdanı müebbet hapse mahkûm eden bir suçtur. Bir yalan, bin doğrudan şüphe duyulmasını sağlayacaktır. Her yalancı, aynı zamanda korkaklık simgesidir. Sayın Kılıçdaroğlu, yalanı avuç avuç içiyorsun da, yeri geldiğinde bir damla gerçeği yutmaya cesaret edemeyecek kadar denge kaybı yaşıyorsun. Tavsiyem, iyi bir hafızaya sahip olmandır, en azından söylediğin yalanları unutmazsın, ezkaza mahcup düşmezsin, taktığın maskeni de kaybetmezsin" diye konuştu.

TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ DE NASİBİNİ ALDI

Öte yandan konuşmasında Türk Tabipleri Birliği'ne de yüklenen Bahçeli, "Türk Tabipleri Birliği isimli tıbbın yüz karası meslek örgütü Türkiye’yi karalamaktan, saygın bilimsel çalışmaları kötülemekten başka hiçbir işe yaramadığını defalarca ispat etmiştir" dedi.

"Adında Türk olsa da Türk düşmanlarının adeta çatısı, organı, beşiğidir" diyen Bahçeli, "Ortada aşı değil, bir solüsyon olduğunu ileri süren Tabipler Birliği müfteriliğin en önde giden kuruluşudur. Ülkesine bu kadar yabancılaşan, bu denli şaşı bakan böylesi bir meslek örgütünün halen faaliyetlerine devam ediyor olması bizim için esef verici talihsiz bir durumdur. Erciyes Üniversitesi’nin değerli rektörü bu sahte ve sözde sağlık örgütünün yalanlarını boşa çıkarsa da, henüz muhataplarında bir nedamet hali görülmüş, duyulmuş değildir. Yerli ve milli aşımızın itibar ve inandırıcılığını aşındırmaya heves edenler aslında Türkiye’yi hedef alan köksüzlerdir.  Turkovac’ın üç faz çalışması yapılmasına rağmen, bunu inkar etmek düpedüz yalancılıktır" diye konuştu.

Bahçeli ayrıca, TTB'nin kime ve neye hizmet ettiğinin somut ve sahih gerçeklelerle belli olduğunu ifade ederek, "Bu birlik bugün değilse ne zaman kapatılacak, Türk hekimleri bu bölücü ve husumet yapının tasallutundan ne zaman kurtarılacaktır" diye sorularını yöneltti.

https://twitter.com/MHP_Bilgi/status/1480808737061359616
http://www.ankaramasasi.com/haber/1231498/kilicdaroglu-ve-turk-tabipleri-birligi-bahcelinin-hedefinde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.