Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Samet Dirican
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 07:34
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Semra Güzel'in fezlekesi TBMM'ye gönderildi

Adalet Bakanlığı, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkındaki fezlekeyle ilgili prosedürünün tamamlandığını ve fezlekenin TBMM’ye iletilmek üzere Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs nedeniyle hastanede tedavisi süren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Dilara Yıldız’ı öldüren Oktay Dönmez tutuklandı!

Tuzla'da avukat Dilara Yıldız’ı silahla öldüren eski nişanlısı “tasarlayarak öldürme”, “silahla yağmaya teşebbüs”, “silahla cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından tutuklandı.

Barış Atay’a saldırı davasında karar çıktı

İstanbul Kadıköy’de, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay’a yapılan saldırıya ilişkin dava karara bağlandı. Mahkeme, 1 sanığı “kamu görevlisine görevinden ötürü kasten yaralama” ve “kamu görevlisine hakaret” suçundan 1 yıl 11 ay hapse çarptırdı. 1 sanığın beraatine hükmeden mahkeme, 3 sanık hakkında ise 9 ay hapis cezası verdi.

Valilik Ankaralılar'ı uyardı!

Ankara Valiliği, normalin üstünde seyreden hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşeceğini bildirirken, yağmur uyarısı verdi.

Başkent ekiplerinden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı

Başkent ekipleri Gençlerbirliği ve Ankaragücü, trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı yayınladı.

Ahmet Çalık son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Terim'den veda sonrası çarpıcı açıklamalar

Galatasaray'la yolları ayıran Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne son kez geldi. Futbolcularla kısa bir sohbet eden deneyimli hoca, "Ben bir proje için her şeyi riske ettim. Böyle anlaşmıştık ama yarı yolda bırakıldım." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1233360/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.