Yağmur ve fırtına birçok ilde maddi hasarlara neden oldu

Türkiye'yi etkisi altına alan yağışlı ve fırtınalı hava ülkenin birçok ilinde maddi hasarlara yol açtı.
Samet Dirican
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 07:48
Yağmur ve fırtına birçok ilde maddi hasarlara neden oldu

İstanbul’da etkili olan yağmur ve fırtına Taksim Meydanında vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen yağmur ve fırtına zaman zaman etkili olmaya başladı. Taksim Meydanında etkisini gösteren yağış ve fırtına nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Vatandaşların fırtına nedeniyle yürümekte bile güçlük çekerken, bazı vatandaşların şemsiyelerinin fırtına nedeniyle kırıldığı görüldü.

Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda şiddetli rüzgar ve kar sebebiyle tırlar zarar gördü

Edirne’de Hamzabeyli Sınır Kapısında şiddetli rüzgar ve kar yağışı nedeniyle tırlarda maddi hasar oluşurken, yurtdışına gitmekte olan minibüse bağlı römorkun devrilmemesi için ise polis ekipleri halatla bariyerlere bağlayıp, devrilmesini önledi.

Çorlu'da ağaçlar devrildi, çatılar uçtu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kuvvetli fırtına nedeniyle bazı noktalarda ağaçlar devrildi, çatılar uçtu ve aydınlatma devrildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıların ardından akşam saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına Çorlu’da etkili oluyor. Zafer, Rumeli ve Muhittin mahallerinde ağaçlar devrildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Çorlu İtfaiye İstasyon Amirliği ekipleri, yola devrilen ağaçları ortadan kaldırdı.

Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde bulunan Çorlu - Süleymanpaşa yolu kavşağında aydınlatma direği devrildi. Çok sayıda bina çatısının da uçtuğu bildirildi.

Kırklareli'de eğitime 1 gün ara

Kırklareli'de etkili olan şiddetli fırtına sebebiyle çatılar uçtu bazı evlerin camları patladı ve ağaçlar devrildi. Ayrıca Kofçaz ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1233363/yagmur-ve-firtina-bircok-ilde-maddi-hasarlara-neden-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.