AK Parti Ankara İl Başkanlığında görev değişimi

AK Parti Ankara İl Başkanlığında gerçekleştirilen tanışma toplantısının ardından Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu.
Ankara Masası
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 09:06
AK Parti Ankara İl Başkanlığında görev değişimi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Özcan, toplantının ardından Ankara İl Yürütme Kurulu'nda görev alacak isimleri de belirledi.

Buna göre, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mustafa Erdoğan, Teşkilat Başkanı Hakan Arol, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Gül, Tanıtım ve Medya Başkanı Selahattin Yağcı, Dış İlişkiler Başkanı Mücahit Yılmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Serkan Korkutata, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Yılmazer, Ekonomi İşleri Başkanı Aytekin Gürer, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Nagehan Akbaba, İnsan Hakları Başkanı Cemal Güngör, Mali ve İdari İşler Başkanı İbrahim Güzelgöz, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Meftun Kaya, Araştırma ve Geliştirme Başkanı Ömer Faruk İslam, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ebru Kurban Yaldız ve İl Sekreteri Ahmet Özbek olarak açıklandı.

Görev değişiklikleri

Bir önceki dönemde Teşkilat Başkanlığını yürüten Gültekin Gündüz ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığını yürüten Emel Saraç görevlerinden ayrıldı.

İl Sekreteri Ebru Kurban Yaldız ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Özbek'in görev yerleri ise değiştirildi.

Hakan Han Özcan'dan teşekkür

Hakan Han Özcan, son kurulu "
Bayrak değişimiyle beraber görevini devreden arkadaşlarıma bu zamana kadar yapmış oldukları başarılı çalışmalar için teşekkür ederim.

Görevi devralan yürütme kurulu üyelerimize başarılar dilerim." ifadeleriyle paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1233390/ak-parti-ankara-il-baskanliginda-gorev-degisimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.