Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fezleke talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MYK toplantısında hakkında fezleke düzenlenen vekiller için kurmaylarına, "Bu işi bir an önce bitirin. Ne gerekiyorsa yapın" talimatı verdiği öğrenildi.
Ankara Masası
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 10:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fezleke talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti  Merkez Yürütme Kurulu (MYK) önceki gün genel merkezde toplandı.

Toplantıda TBMM'nin açılmasıyla genel kurula gelen milletvekilli fezlekeleri gündeme geldi.

Erdoğan'ın kurmaylarına "Bu işi bir an önce bitirin. Ne gerekiyorsa yapın" talimatı verdiği öğrenildi.

Semra Güzel'in fezlekesi öne alınacak

Yeni Şafak'ın haberine göre Erdoğan'ın bu talimatı üzerine, Cumhurbaşkanlığınca söz konusu fezlekenin TBMM Başkanlığı'na sunulmasının ardından Meclis Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşan Karma Komisyonu'nun, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkındaki dosyayı öne alacağı ve en erken sürede toplanacağı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li vekil için talimatı verdi: Bu işi bir an önce bitirin

Semra Güzel'in fezlekesi

Bunlardan birisi de 2017'de düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 'Koçero Meleti' kod adlı PKK'lı terörist Volkan Bora ile terör kampındaki fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında düzenlenen fezleke oldu. 

" Ben seni muhatap alır mıyım?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrıca CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetine de değindiği belirtildi.

Habertürk canlı yayınına Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Şimdi Saray da bizi dinliyor. Onun da bağlanmasını istiyorum" sözlerine "Karşısında muhatap bulmak istiyor herhâlde. Muhatap alınmak istiyor. Ben seni muhatap alır mıyım? " yanıtını verdiği öğrenildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1233527/cumhurbaskani-erdogandan-fezleke-talimati
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.