Volkan Memduh Gültekin'den trafik eleştirilerine cevap

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Mustafa Hasgül'ün ABB'yi eleştirdiği fotoğrafların geçmişte kullanıldığı haberleri paylaştı.
Ankara Masası
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 11:26
Volkan Memduh Gültekin'den trafik eleştirilerine cevap

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül'ün, Ankara'daki trafik sorununa dikkat çekmek " 3 yılda canım Ankara’nın trafiğini berbat ettiniz" notuyla yaptığı paylaşıma Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin yanıt verdi.

Gültekin, Hasgül'ün yaptığı paylaşımdaki fotoğrafların kullanıldığı 2015 ve 2016 yılına ait olduğu haberleri paylaştı.

" Komik ama gülemiyoruz." diye yazan Gültekin "İlçe başkanları, teşkilat hesapları, görevinden istifa ettirilen şahıs ve trollerin "Trafiği berbat ettiniz" konulu paylaşımlarında yer alan, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef gösterdikleri fotolar 2015 ve 2016 yıllarına ait. Komik ama gülemiyoruz. Büyükşehir Belediyemiz; 25 yıl gözünüz gibi baktığınız trafik sorununu en aza indirmek için onlarca proje tamamladı, projelerin birçoğu ise devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Ankara'da trafik sorunun çözüldüğünü de dikkat çeken Gültekin, bunun nedeninin akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar olduğunun altını çizdi.

Mustafa Hasgül'ün paylaştığı fotoğraf;

Gültekin'in paylaştığı haberler;

http://www.ankaramasasi.com/haber/1233953/volkan-memduh-gultekinden-trafik-elestirilerine-cevap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
beypazarı
12 Ocak 2022, 12:11
ne var memduhcuum sizin uyguladığınız tekniklerden birini uygulamışlar ve sizin gibi başarılı olamamışlar niye bu kadar ağırına gitti, sizin temel işiniz millete iftira ve çamur atmak olmasaydı aynı muameleyi görmezdiniz...