Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maaş zammı açıklaması...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Ülkemizi Türkiye Modeli ile dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefimize kararlılıkla devam ediyoruz.'' dedi.
Samet Dirican
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 12:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maaş zammı açıklaması...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında, Temmuz ayındaki enflasyona ve şartlara bakarak gerekirse çalışanların durumlarının yeniden değerlendirileceğini söyledi.

Erdoğan "Ülkemizi Türkiye Modeli ile dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefimize kararlılıkla devam ediyoruz. Biz milletimizle birlikte istikbalimize sarıldıkça, teslim olmadıkça Maruz kaldığımız saldırıların cephesi genişledi. Temmuz'da enflasyon ve şartlara bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumlarını yeniden değerlendireceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları şu şekilde;

Özel okullara üst sınır

Özel okullara enflasyon oranında yüzde 36 üst sınır koyduk. Bay Kemal çıkmış konuşuyor. Ama bu bizim işimiz gerekli adımları da atıyoruz. Kendisi geriden geliyor.

Önceliğimiz istihdam

Bizim önceliğimiz istihdamı artırarak milletimizin geçimini güvence altına alıp hedeflerimizi hayata geçirmektir. İşte o zaman 2023 hedeflerine ulaşabiliriz. Bu konuda kararlıyız. Nasıl bu milletin her meselesini biz çözmüşsek güzel bir gelecek hayalini de biz gerçeğe dönüştüreceğiz. Çünkü biz AK Partiyiz.

En büyün sorun muhalefet

bir ülkede ve demokrasilerde muhalefetin görevi sorunlar karşısında iktidardan daha güçlü projeler koymak değil midir? CHP'nin ülkenin herhangi bir meselesine katkı sağladığını çözüm getirdiğini, milletimizin herhangi bir derdine açılım olacak, onların yüzünü güldürecek bir adım var mı? Yok... Bunun nedenini CHP'nin başındaki zata sormak lazım. Yalan, iftira ve çarpıtma siyasetiyle milletin diline düştü. Anlaşılan memlekette komedyen eksiği var ki CHP'nin başındaki zat bu görevi üstleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1234109/cumhurbaskani-erdogandan-maas-zammi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.