Çankayalıların yeni adresi yıldız hizmet binası

Çankaya Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve 27 kasımda açılışı gerçekleştirilen Yıldız Hizmet Binası ve Belediye Bahçesi içinde barındırdığı birbirinden farklı branşından kütüphanesine kadar Çankayalılara hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca, Belediye Bahçesi de vatandaşların park ve yeşil alan ihtiyacını karşılıyor.
Ecem Çetin
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 13:10
Çankayalıların yeni adresi yıldız hizmet binası

Çankaya Belediyesi tarafından 27 Kasım'da açılışı gerçekleştirilen Yıldız Hizmet Binası ve Belediye Bahçesi tüm birimleriyle Çankayalılara hizmet vermeye devam ediyor. Sancak Mahallesi’nin yanı sıra civardaki birçok mahallenin de yararlanmaya başladığı yeni hizmet binası Çankayalılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

Sağlık konusunda da hizmet veriyor 

Hobi ve kişisel gelişim kurslarının verildiği 700 metrekarelik Çankaya Evi’ni de bünyesinde barındıran yeni hizmet binası, Nusret Fişek Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile de vatandaşlara hizmet veriyor. 

20'den fazla branşta kurs vermeye başlayan Yıldız Çankaya Evi'nde ilk dönemde 250'dan fazla Çankayalı yararlanmaya başladı. Türk Tanıtma Vakfı’nın kurucusu ve Başkanı Kemal Baytaş’ın adını taşıyan kütüphanesi de bulunan Yıldız Hizmet Binasını çevreleyen Belediye Bahçesi de yeşil alanları ve dinlenme noktalarıyla ile aynı zamanda vatandaşların yeni nefes alma bölgesi haline geldi.


Yıldız’da değerli ve tapusunun belediyeye ait olduğu 12 dönümü, halkın kullanımı için değerlendirdiklerini kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Biz burayı binaya boğmadan, betona boğmadan temel hizmetlerimizi vereceğimiz 2 bin metrekarelik bir hizmet binası ve geri kalanını olduğu gibi yeşil alan ve parka dönüştürdük" dedi.

"Halkın olanı halka kazandırıyoruz"

Çankaya Evi, kütüphanesi, ağız ve diş sağlığı polikliniği ve mali hizmetler veznelerinin bulunduğu yeni hizmet binasının çevresindeki bölgeye değer kattığını kaydeden Başkan Taşdelen, "Bizim için durmak yok. Çankaya'nın dört bir yanında yaptığımız, ortaya koyduğumuz bu gibi eserler bulundukları bölgenin değerine değer katıyor. ‘Doğru Belediyecilik’ anlayışımızla hizmetlerimize devam ediyoruz. Biz ranta değil halka yatırım yapıyor, halkın olanı halka kazandırıyoruz. Yeni hizmet binamız ve Belediye Bahçemiz, Yıldız ve Sancak bölgelerimizin değerine değer katıyor" diye konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1234174/cankayalilarin-yeni-adresi-yildiz-hizmet-binasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.