Kocaeli Başiskele esnafına ziyaret

IGF-186141
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 13:22
Kocaeli Başiskele esnafına ziyaret

Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nin bölge esnaflarıyla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Biz milletimizin gönlündeyiz. Hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz” dedi

KOCAELİ (İGFA)- Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nin bölge esnaflarıyla bir araya geldi. Yerel ve ulusal konular başta olmak üzere uluslararası arenadaki birçok konunun da ele alındığı birliktelikte, hemşerilerinin kendilerine olan güvenine dönük olarak, “Halkımızla birlikte sırt sırta, gönül gönüle vererek ülkemizle birlikte şehrimizi güçlendirmeye, büyütmeye, hedeflerimize her gün biraz daha yaklaştırmaya çalışıyoruz" dedi. 

'HİZMET ÜRETMEDE BİR ADIM DAHİ GERİ DURMAK YOK'

"Hemşerilerimiz bizi nasıl seviyorsa biz de tüm kardeşlerimizi Allah için seviyoruz” şeklinde konuşarak buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan Başkan Büyükakın, “Ecdadımızın bize emanet ettiği bu kentin her köşesinde yaşayan tüm koca yürekli insanlarını seviyoruz. Tabi bunun yanında Başiskele ilçemize 108 eser ile 422 milyon 723 bin TL’lik yatırım yaptık. Allah’ın izniyle yapmaya da devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1234186/kocaeli-basiskele-esnafina-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.