Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, TÜSEKON programına katıldı

IGF-186199
|
12 Ocak 2022, Çarşamba - 18:16
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, TÜSEKON programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen programa katılarak, sürücü kursları ve eğitimcilerle bir araya geldi.

MALATYA (İGFA)- Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimciler Konfederasyonu tarafından Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan 14 ilden gelen katılımcıların yer aldığı toplantı Malatya’da gerçekleştirildi. Malatya’da gerçekleştirilen toplantıda katılımcılarla bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yer alan sürücü kursları ve öğrenciler için modern ve çağdaş anlamda eğitim parkurlarının oluşturulması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Malatya’da gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmalarını yapan Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkanı İsmail Yılmaz, "Malatya’ya önceki dönemlerde geldim. Şu anda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da çalışmalarını gördüm hakikaten güzel hizmetler yapılmış. Toplantımızı Malatya’da yapıyoruz. Şu anda Türkiye’de 4 bin 100 sürücü kursumuz var. İstanbul bölgesiyle birlikte 8 federasyon olmak üzere bir yapımız var. Malatya’da toplamda 42 sürücü kursumuz var ve bunlardan 38’i merkez ilçelerimizde yer alıyor. Biz Sayın Başkanımızdan eğitimlerimiz için alt yapısına katkısı olacak tarzda, vatandaşlarımıza hizmet edeceğimiz tarzda projelerimize destek verilmesini istiyoruz. Yapılabilecek hizmetlerde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkılarının olacağına inanıyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1234884/malatya-buyuksehir-belediye-baskani-gurkan-tusekon-programina-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.