Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Samet Dirican
|
13 Ocak 2022, Perşembe - 07:29
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan maaş zammı açıklaması...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ''Ülkemizi Türkiye Modeli ile dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma hedefimize kararlılıkla devam ediyoruz.'' dedi.

Erdoğan'dan muhalefete: Kağıttan kaplana dönüştüler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan öldürülen terörist ile ilişkisini açığa çıkaran fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekil konusunda sessiz kalan CHP'ye ve diğer muhalefet partilerine tepki gösterdi.

TBMM’den Kazakistan’daki olaylarla ilgili ortak açıklama

AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekillerinin imzasını taşıyan Kazakistan’daki olaylara ilişkin TBMM Genel Kurulu’nda açıklama yapıldı. Açıklamada 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Kazakistan makamlarının sergilediği tutum hatırlatıldı.

Bilim Kurulu toplantısının ardından yeni kararlar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Yeni kararları açıklayan Koca, vakaların arttığına dikkat çekti.

Murat Köse ABB kürsüsünden Özgür Özel'e tepki gösterdi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde konuşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kuran kurslarıyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Başkanvekili Özgür Özel'i hedef alarak, "Yaptığı açıklamalar tam bir hezeyandır ve milletimizden özür dilenmesi gerekmektedir. Aynı zamanda diyanet camiamızdan da özür dilenmesi gerekir. Helalleşme ile ilgilide samimi olmadıklarını göstermişlerdir." dedi.

Murat Ilıkan'dan, ABB'ye aktarma ücreti tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Halk Ekmek zammını ve aktarma ücretlerini eleştirdi. Ardından söz alan CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, zammın 1 milyon satan ekmeğe değil 5 bin satılan kepek ekmeğe geldiğini açıkladı.

Süleyman Soylu canlı yayında konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayın programında Kılıçdaroğlu'nun 'Bütün parti yöneticilerinin telefonu dinleniyor' iddiasına değinerek; "Devlet dinleseydi, Pensilvanya'yla konuştuğunu kaydederdi" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Sedat Bozkurt'tan siyasi gündeme ilişkin açıklamalar

Gazeteci Sedat Bozkurt, Millet İttifakı'nın ortak hareket ettiğini, iktidar cephesinden gelecek hamlelerin ittifakı dağıtamayacağını söyledi. Bozkurt kasım ayında bir erken seçim beklediğini de sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1235552/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.