Ankaralı sanatseverler bu sergi de buluşacak

Çankaya Kent Konseyi, Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde Bir Zamanlar Varlardı-Ankaralıların Ortak Hatıraları Sergisi, düzenliyor.
Ecem Çetin
|
13 Ocak 2022, Perşembe - 12:59
Ankaralı sanatseverler bu sergi de buluşacak

Çankaya Belediyesine bağlı Çankaya Kent Konseyi'nin düzenlediği, "Bir Zamanlar Varlardı-Ankaralıların Ortak Hatıraları Sergisi,  Başkentlilerle buluşacak.

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde 15 Ocak’ta yapılacak olan  Sergi, 23 Ocak tarihine kadar Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Açılış günü Gima ve çevresinin yer aldığı canlı fotoğraf performansının da sunulacağı sergi, kentlilik bilincinin gelişimine katkı sunmayı, hemşehrilerin dayanışmasını sağlamayı ve artırmayı amaçlıyor. Sergi ile bir zamanlar var olup, hafızalarımızda yer etmiş, nice buluşmalara, kavuşmalara veya ayrılıklara tanıklık etmiş Gima önü, Büyük Sinema, pastaneler gibi mekânların sıcaklığı yeniden Çankayalılara sunulacak.

Nostalji dolu 

Bu yılki teması "Buluşmalar" olan sergide, Çankayalılara buluşma mekânlarını anımsatacak, zihinlerinde o anları canlandıracak çalışmalar sergilenecek. Buluşma temalı istasyonları ise, "Gima önü, Büyük Sinema, Tahsisli Yol, Eski Cebeci, Eski Pastaneler ve  Kafeler” olarak belirlendi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1236186/ankarali-sanatseverler-bu-sergi-de-bulusacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.