Baldızı ve bacanağını öldürdü, cinayeti eşine dinletti

Ankara Masası
|
11 Mayıs 2020, Pazartesi - 10:36
Baldızı ve bacanağını öldürdü, cinayeti eşine dinletti

Baldızı ve bacanağını öldüren eski uzman çavuş cinayetin ardından eşine “kan paran hayırlı olsun” notuyla 32 bin lira gönderdi

Erzurum’da kan donduran bir cinayet işlendi.

Eski uzman çavuş, baldızını ve bacanağını öldürdükten sonra eşinin banka hesabına “kan paran hayırlı olsun” açıklamasıyla 32 bin lira gönderdi.

Olay, dün gece saat 22.10 sıralarında Palandöken ilçesine bağlı Yıldızkent semtinde meydana geldi. Uzman çavuşluktan ihraç edilen Mükremin T. (41), 2 ay önce ayrıldığı eşinin kız kardeşi Hülya Ö.’nün (29) evinin önüne geldi. Dışarıda bekleyen Mükremin T., bacanağı Fatih Ö. ve eşi Hülya Ö.’nün araçlarına bindiği sırada tabancasıyla yanlarına gitti. Mükremin T., aracın kapısını açarak önce sürücü koltuğundaki bacanağını, ardından araçtan kaçmaya çalışan baldızını vurdu.

Fatih Ö.’nün ve eşi Hülya Ö. hayatını kaybetti.

Mükremin T.’nin eski eşi Fatma Çelik’in ifadeleri ise kan dondurdu.
Eniştesinin esprisine güldüğü için kocasının kıskanıp herkesi ölümle tehdit ettiğini ifade eden Çelik, “2 ay önce kardeşim Hülya ve eniştem Fatih kardeşim hasta olduğu gelip bizde kaldılar. Fatih esprili bir çocuktu, o gün bir espri yaptı ben de gülmüştüm. Eski kocam bunu takıntı haline getirmiş. Her gün bana 'Sen Fatih’i seviyorsun' demeye başladı. Ben de sinirlendim bu durumu ailemle paylaştım. Babam da eşimle konuştu. Bir şirkette çalışıyordum oraya geldi. Bana dedi ki 'Fatih’le olduğunu düşünüyorum.' Ben de sinirlenerek 'Kardeşlerim neyse Fatih de benim için' o dedim. Erkek kardeşimi aradım o da savcılığa vermemi söyledi. Ben de öyle yaptım. Bu sürede beni hep 'öldüreceğim' diye tehdit etti. Korkumuzdan kardeşim akşam iş yerinden gelip beni alıyordu” dedi.

“Önce kardeşimin ve eniştemin cinayetini telefonla dinletti, sonra kan parası gönderdi”
Eski eşinin cinayeti işlemeden önce kendisini arayarak kardeşinin çığlıklarını dinlettiğini belirten Çelik, “Dün beni aradı kardeşini öldüreceğim diye. Ben kardeşimin çığlıklarını kulaklarımla dinledim. Üzerine bir şarjör boşalttı. Dün cinayetten hemen sonra benim hesap numarama 32 bin lira göndererek 'kan paran hayırlı olsun' yazmış” diye konuştu.

Çelik, eşi Mükremin T.’nin evli bir kadına taciz içerikli mesajlar attığı için görevden ihraç edildiğini sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/12362/baldizi-ve-bacanagini-oldurdu-cinayeti-esine-dinletti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.