Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde kuyruk isyanı

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu'na oy vermek için gelen delegeler uzun kuyrukla karşılaştı. Dükkanını kapatıp gelen esnaf duruma isyan etti.
Ankara Masası
|
13 Ocak 2022, Perşembe - 15:38
Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde kuyruk isyanı

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Beşevler Milli Eğitim Şura salonunda düzenlenen 23.Olağan Genel Kurulu başladı.  Mevcut başkan Sezai Kara ve Davut Akyüz'ün yarıştığı seçimde delegeler oy vermek sabah saatlerinden itibaren salonu akın etti.

Oy kullanmaya giden bin 500 delege sonu görünmeyen kuyruklar oluşturdu. Saatlerce oy kullanmak için sıra beklediklerini söyleyen delegeler duruma tepki göstererek mevcut yönetime isyan etti.

"Dükkanları kapattık"

Delegelerden biri "Yoğunluktan dolayı burada bekliyoruz. Sosyal mesafe kurallarına uygun olmasına dikkat ediyoruz ancak mevcut yönetimden dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Dükkânları kapatıp geldik. Yaklaşık üç yüz kişi var bu soğukta beklemek zorunda kaldık" açıklamasında bulundu.

Bir diğer delege ise mevcut başkan Sezai Kara'nın oy kullanmak üzere kendine yakın isimlere öncelik verildiğini iddia ederek "kendi adamlarını içeriye aldı diğer esnaflar dışarıda soğukta bekledi bunun bilinmesini istiyorum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1236502/ankara-berberler-esnaf-ve-sanatkrlar-odasi-secimlerinde-kuyruk-isyani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.