Ak Parti'den Gelecek Partisi'ne ittifak teklifi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti'nin üst düzey isimlerinden birinin kendisiyle görüşerek Gelecek Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılması için yokladığını dile getirdi.
Ankara Masası
|
14 Ocak 2022, Cuma - 09:21
Ak Parti'den Gelecek Partisi'ne ittifak teklifi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, KRT TV'de yayınlanan Çiğdem Akdemir ile Söz Meclisi programının konuk oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üçüncü kez aday olabilmesi için erken seçimin şart olduğunu belirten Özdağ, Cumhur İttifakı'nın yeni ortak arayışı içinde olduğunu da iddia etti.

Cumhur İttifakı'ndan partisine yönelik bir davet girişimi olduğunu dile getiren Özdağ "Sayın Erdoğan da biliyor yeni bir seçim olacak, buradan mesajlar veriyor. Saadet Partisi'ne çengel attı, daha önce bizlerle, Gelecek Partisi ile uğraştı. Geçenlerde AK Parti dışından, önemli görevi olan bir kişi ile bana bir mesaj gönderdi. Bu konuyu değerlendirelim, yeniden değerlendirebilir miyiz dediler. Ben de başkanlık divanında gündeme getirdim. Ben bir yere davet edildim. Orada Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik, siyasi değerlendirmeler yapıldı. Bizim de bir değerlendirme yapmamız gerektiğini söylendi; geçmişte Türkiye'ye büyük hizmetlerin yapıldığını, ama bu sırada da yanlışların da yapıldığını, bu yanlışlar üzerinde yeniden değerlendirme yapılabileceğini ifade ettiler. Ben de 'Köprünün altından çok sular aktı' dedim" diye konuştu.

"Aynı masa etrafında olmamız mümkün değil"

Özdağ sözlerine şöyle devam etti;

"Bu tür konuları başkanlık kuruluna götürürüm, anlatırım ama bu ülkeye büyük kötülükler yapılmıştır. Türkiye ekonomik olarak çok büyük bir kriz yaşamaktadır, dış politikada itibarsızlaştırılmıştır, güven sorunu vardır. Dışarıda ülkelerin de yönetime karşı güven sorunu vardır. Böyle bir ortamda bizim sizinle aynı masa etrafında olmamız mümkün değildir. Ama söylediklerinizi başkanlık kuruluna götüreceğim. Benim arkadaşım satın alınmadılar, satmadılar, cesur insanlar hepsi. Dikkatli bir şekilde dinlediler ve benim söylediklerime katıldıklarını belirttiler" 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1236944/ak-partiden-gelecek-partisine-ittifak-teklifi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.