Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la belediye binasında yapılacak hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Ankara Masası
|
14 Ocak 2022, Cuma - 10:53
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a ziyaret

İYİ Parti Genel Başkanı Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti.

Meral Akşener, Mansur Yavaş'la yapılan hizmetlere ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Ziyaret sebebini de açıklayan Akşener "Dün halk otobüsleri esnafı beni ziyaret ettiler,partimizin genel merkezinde. Hem sayın Mansur Yavaş'ı hem ekip arkadaşlarından memnuniyetlerini dile getirdiler. Ama bazı da talepleri oldu. Ben de kendilerine bir söz verdim. Onun için geldik. Hem de Ankara'ya dair yaptıkları ve yapacakları projelere dair çok güzel bilgiler öğrendik" dedi.

Mansur Yavaş'ı oy versin vermesin herkese hizmet götürdüğü için tebrik eden Akşener, misafirperverliği için Yavaş'a teşekkür etti.

"Talimatı verenlerin de fezlekesi gelmeli"

Akşener ayrıca, teröristlerle fotoğrafı çıkan HDP'li Semra Güzel'in fezlekesinin TBMM'ye gelmesi halinde evet oyu vereceklerini söyledi. 

PKK'yla masa oturanların da fezlekelerinin TBMM'ye getirmesi gerektiğini belirten Akşener "Türk bayrağını indirme ve çıkarma talimatı veren siyasetçiler, Oslo'da PKK'ya yalvar yakar bizim bürokratlarımızı gönderen AKP Genel Başkanı o günün Başbakanı Sayın Erdoğan "ben verdim talimatı" demişti. PKK'yla masaya oturanlar, dün olumlu görünen bütün işler, bugün olumsuz ise o zaman bu talimatları verenlerin her birinin bir fezlekesi olması gerekir. O fezlekelere de biz evet oyu vereceğiz. Onlar getirmezse biz iktidar olacağız ve o fezlekeleri biz getireceğiz." dedi.

Adayları kim olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı "Karşıma aday çıkaramıyorlar" açıklaması da sorulan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Millet İttifakı'nın adayı 13. Cumhurbaşkanı olacak" yanıtını vermekle yetindi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1237139/meral-aksenerden-mansur-yavasa-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.