Domenec Torrent yıldız ismin biletini kesti

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in takımın değişmez ismi Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'yla yollarını ayırma kararı aldığı iddia edildi. Torrent'in PSG'nin 28 yaşındaki kalecisi Sergio Rico'yu kadrosuna takmak istediği öne sürüldü.
Ankara Masası
|
14 Ocak 2022, Cuma - 13:23
Domenec Torrent yıldız ismin biletini kesti

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent göreve hızlı başladı. Sarı-Kırmızılılardaki kötü gidişe son vermek için İspanyol teknik adam, ilk adımını kaleci konusunda atacağı öğrenildi.

Tecrübeli çalıştırıcının, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile ilgili çarpıcı bir karara imza attığı ifade edildi.

Başkan Elmas ve yönetimin, Domenec Torrent'ten gelen ilk rapor sonrası kaleci arayışına başladığı bildirildi. Bu çerçevede Muslera'nın sözleşmesinin 6 aylığına fesih edileceği, bu süreçte kalenin yabancı bir eldivene teslim edileceğinin altı çizildi.

"Risk etmek istemiyoruz"

Yönetimin şanssız bir sakatlık yaşayan Uruguaylı file bekçisi Muslera'ya, "Senin kontratın 2024'te sona eriyor. Kulübümüz buna sadık kalacak ama ligin ikinci yarısını da riske etmek istemiyoruz. Bu konuda senden anlayış bekliyoruz" diyeceği bildirildi.

Torrent'ten radikal karar! Muslera'nın biletini kesti yerine PSG'den Sergio Rico'yu istedi

Aday  Sergio Rico

Galatasaray'da yeni teknik direktör Domenec Torrent, Başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmede kalede güven verecek bir ismin transfer edilmesini isterken, bu eldivenin Sergio Rico olduğu öğrenildi. Sezon başında Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan 28 yaşındaki İspanyol, Fransız devi PSG'nin formasını giyiyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1237456/domenec-torrent-yildiz-ismin-biletini-kesti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.