Yenimahalle Belediyesinden Selahaddin amcanın yüzünü güldüren destek

Yenimahalle Belediyesi, tekerlekli sandalye de yaşamını sürdüren ve yürüme zorluğu nedeniyle evine zor girip çıkan Selahaddin Dilmen'e çare oldu. Belediye ekipleri, Dilmen’in evinin önüne engelli rampası yaptı.
Ecem Çetin
|
14 Ocak 2022, Cuma - 14:06
Yenimahalle Belediyesinden Selahaddin amcanın yüzünü güldüren destek

Yenimahalle'nin Anadolu Mahallesi’nde müstakil bir evde oturan Dilmen, sinir uçları iltihaplanması, şeker hastalığı ve behçet hastalığından dolayı tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Tek başına yaşayan Dilmen, yürüme zorluğundan dolayı evine zor girip çıktığını belirterek, Yenimahalle Belediyesine dilekçe verdiğini söyledi.  

Selahaddin Dilmen’e(63) Yenimahalle Belediyesi yardım eli uzattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Dilmen’in evinin önüne engelli rampası yapıldı. 

Başvurusunun olumlu sonuçlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilmen, "1967’den beri Yenimahalle’de yaşıyorum. Kronik rahatsızlıklarım var, yıllardır da yürüme zorluğu çekiyorum. Tekerlekli sandalyemi de Yenimahalle Belediyesinden almıştım. Tek başıma yaşıyorum. Bugün bu rampa benim sosyal hayatım için büyük bir adım olacak. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Dilmen, "Fethi Yaşar göreve geldiği günden beri Yenimahalle çok değişti. Kendisi çok çalışıyor. Fethi Başkan halkın adamı. Bugün bunu engelli rampası yaptı diye demiyorum. Bir yurttaş olarak söylüyorum. Başkanımızdan çok memnunuz. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1237513/yenimahalle-belediyesinden-selahaddin-amcanin-yuzunu-gulduren-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.