Hanım evinin öğrenci kadınlarından alkış toplayan hareket

Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hüma Sultan Hanım Evinde eğitim gören kadınlar, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve nakdi yardımda bulundu.
Ecem Çetin
|
14 Ocak 2022, Cuma - 14:31
Hanım evinin öğrenci kadınlarından alkış toplayan hareket

Her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında yer alan ve sosyal sorumluluk projeleriyle de yüreklere dokunan Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde eğitim gören kursiyerler, örnek bir davranışa daha imza attı.

Yardımlaşma, paylaşma ve dayanışmayı hayatın merkezine alan kursta, eğitim gören hanımlar, ihtiyaç sahibi aileleri ve yetim çocukları evlerinde tek tek ziyaret ederek imkânları ölçüsünde gıda yardımı ve nakdi yardımda bulundu.

"Bu derece önemli sosyal projelere imza atması bizi mutlu ediyor"

Kadınların hayata geçirmek istedikleri sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Kursiyerlerimizin kişisel gelişimlerine ve yeni meslek edinmeleri amacıyla açmış olduğumuz Hanım Evlerimizin bu derece önemli sosyal projelere imza atması bizi mutlu ediyor. İhtiyaç sahibi ailelerimizi ve yetim çocuklarımızı unutmayarak göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı kursiyerlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1237548/hanim-evinin-ogrenci-kadinlarindan-alkis-toplayan-hareket
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.