Sinan Burhan müjdeyi verdi Volkan Gültekin hatırlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan mecliste, yerel medyaya destek verecek olmasından dolayı Cumhur İttifakı’na teşekkür etmesinin ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, "Burada asıl teşekkür Mansur Yavaş Başkanımıza zira yol gösterdi, öncülük etti, başkanlık yazısı yazdı" dedi.
Zeliha Demirci
|
14 Ocak 2022, Cuma - 23:30
Sinan Burhan müjdeyi verdi Volkan Gültekin hatırlattı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Ocak Ayı 5.Birleşimiyle bugün tamamlandı. Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, yerel medyaya Cumhur İttifakı’nın yerel medyaya ilan verilmesinin önünü açarak destek vermesi konusuyla ilgili söz alarak, “Bütün meclis üyelerine yerel basına destek nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Yerel medya çok önemli. Demokrasinin kurumsallaşması, kökleşmesi bakımından, ulusal medya kadar yerel medya da fevkalade önemlidir. Anayasamızın 28. Maddesi; 'Basın hürdür, sansür edilemez' deniliyor. Basının hür olmasının en temel yolu da ekonomik bağımsızlıktır. Yerel medya Kuvayı Milliye ruhuna sahiptir. Ezan, bayrak Cumhuriyet değerlerine bağlıdır. Bu ülkenin teminatıdır. Yerel medyadan mandacı olmaz, yerel medyadan darbeci olmaz, Türkiye’deki hiçbir darbede yerel medyanın fonksiyonu yoktur. O yüzden yerel medyanın güçlendirilmesi adına vermiş olduğunuz bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ardından aynı konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Sinan Burhan’a, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin yanıt verdi.

‘Sinan Bey’ diye seslenerek sözlerine başlayan Gültekin, “Müjde kısmını siz yine kimseye bırakmamışsınız ama en azından Başkanımızın hakkını teslim etmek gerekiyor. Burada asıl teşekkür Mansur Yavaş Başkanımıza zira yol gösterdi, öncülük etti, BAŞKANLIK YAZISI yazdı. İyi akşamlar." ifadelerini kullandı.

Burhan ise Gültekin'e, " Yerel medyaya destek veren tüm meclis üyelerine ve Mansur Bey’e teşekkür ederim Volkan Gültekin" yanıtı verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1238355/sinan-burhan-mujdeyi-verdi-volkan-gultekin-hatirlatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.