Yıldırım Kaya'nın "Kemal Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geliyor" açıklaması Twitter'da gündem oldu

Ankara Masası’nın “Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geliyor” haberi Türkiye gündemine oturdu. Haber, sosyal paylaşım sitelerinde en çok okunan haberler arasında yer aldı.
Zeliha Demirci
|
15 Ocak 2022, Cumartesi - 14:21
Yıldırım Kaya'nın "Kemal Kılıçdaroğlu peygamber soyundan geliyor" açıklaması Twitter'da gündem oldu

Türkiye’nin konuştuğu açıklamayı, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in hazırlayıp sunduğu ‘Gündem’ programına konuk olan CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya yaptı.

CHP’nin dini inançlarla ve dindarlarla sorunu olmadığını anlatan Kaya, Türkiye’nin yeni bir ‘28 Şubat’ yaşamasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

CHP’nin dine yaklaşımını açıklayan Kaya, Kılıçdaroğlu’nun umre ziyaretinde bulunduğunu ve bunun bilinmesini istemediğini anlattı. CHP’li Kaya, umre ziyaretini kendisine geçtiğimiz aylarda vefat eden SP’nin önde gelen isimlerinden Oğuzhan Asiltürk’ün anlattığını paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun peygamber efendimizin soyundan geldiğini söyleyen Kaya, dedesinin türbesinin Alaşehir’de olduğunu anlatmıştı.

İşte Türkiye’nin konuştuğu o açıklama:

http://www.ankaramasasi.com/haber/1238749/yildirim-kayanin-kemal-kilicdaroglu-peygamber-soyundan-geliyor-aciklamasi-twitterda-gundem-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.