Kocaeli'nde Başkan Büyükakın, kadın yöneticilerle bir araya geldi

IGF-186515
|
15 Ocak 2022, Cumartesi - 15:31
Kocaeli'nde Başkan Büyükakın, kadın yöneticilerle bir araya geldi

Başkan Büyükakın, “Hemşehrimizin bizleri ailelerinden görmesi bizi son derece mutlu ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızla buluştuğumuz her an bunu iliklerimize kadar hissediyoruz. İşte bu bizlere daha çok sorumluluk yüklüyor” dedi.

KOCAELİ (İGFA)- Yenilikçi fikirleri önemseyen bu sebepler her fırsatta iş kadınları ile buluşmalarına devam eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bir kez daha Kocaeli’nde gerek esnaf gerekse KOBİ olarak faaliyet gösteren firmaların kadın yönetici ve sahipleriyle bir araya geldi.

“Kadınların birlikteliği, çalışmaları ve destekleri Mutlu Şehir Kocaeli ideali için büyük önem taşımaktadır” vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Kentimizin geleceğine katkı sunan bu gibi buluşmalara devam edeceğiz. Bu sayede kentimize dair yeni yol haritalarını belirliyor, yeni fikirleri ve güzel önerileri alıyoruz. Bugün bir araya geldiğimiz kadınlarımızın girişimci olarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmesini de çok kıymetli buluyorum” ifadelerini sarf etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1238896/kocaelinde-baskan-buyukakin-kadin-yoneticilerle-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.