Ömer Karaoğlu'nun unutulmaz eserleri Mamak'ta yankılandı

Mamak Belediyesi, Mamaklı sanatseverleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlediği Ömer Karaoğlu konseri ile bir araya getirdi. Konsere siyasi ismin yanında halkın katılımı da yoğun orandaydı.
Ecem Çetin
|
16 Ocak 2022, Pazar - 11:30
Ömer Karaoğlu'nun unutulmaz eserleri Mamak'ta yankılandı

Mamak Belediyesi, ilçe halkını kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. 

Belediye bu kapsamda sanatseverleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde Ömer Karaoğlu  ve  Karaoğlu’nun sevilen eserleri ile buluşturdu . 

Karaoğlu gecede seslendirdiği eserlerle konuklara unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Geceye, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

" Mamak’ı müziğin ve kültürün başkenti yapacağız"

Sosyal belediyecilik anlayışı ile insana dokunan işlere imza atmaya devam ettiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Usta sanatçılarımızı Mamaklı hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Mamak’ı müziğin ve kültürün başkenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz " ifadelerine yer verdi. 

Gönüllere taht kuran usta yorumcu Ömer Karaoğlu’na teşekkürlerini ileten Başkan Köse, "Gecemizi güzelleştiren eserleri ve sahne performansından dolayı usta sanatçımıza tüm Mamaklı hemşerilerim adına teşekkür ederim. Muhteşem bir geceydi. Ağzınıza, yüreğinize sağlık" şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1239387/omer-karaoglunun-unutulmaz-eserleri-mamakta-yankilandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.