Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan gelen doğalgaz ve elektrik zammına tepki

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gelen doğalgaz ve elektrik zamlarına tepki göstererek, zamların geri çekilmesini istedi. Enginyurt, "Zamlar milletin canını yakmaya başladı. Öyle faturalar geliyor ki artık bunların ödenmesi imkansız. Maaşa verdik dediğiniz zamlar, asgari ücrette verdik dediğiniz yüzde 50 artış bu zamlarla yok olup gitti" dedi.
Ecem Çetin
|
17 Ocak 2022, Pazartesi - 14:08
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan gelen doğalgaz ve elektrik zammına tepki

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gelen doğalgaz ve elektrik zamlarına tepki gösterdi

Gelen bu zamların insanları fazlasıyla etkilediğini söyleyen Enginyurt, "Doğal gaz ve elektrik faturaları gelmeye başladı. Zamlar milletin canını yakmaya başladı. Öyle faturalar geliyor ki artık bunların ödenmesi imkansız. Maaşa verdik dediğiniz zamlar, asgari ücrette verdik dediğiniz yüzde 50 artış bu zamlarla yok olup gitti. Bu faturaların ödenmesi imkansız. Eskişehir’de 17 bin hanenin doğal gazı kesildi. Türkiye’nin her yerinde doğal gaz ve elektrikler kesilmeye başlandı. Asgari ücretten dolayı işçiler çıkartılmaya başlandı" ifadelerini kullandı.  

"Bir gün bedelini çok ağır ödersiniz"

Enginyurt, iktidara seslenerek gelen bu zamların geri çekilmesini istedi.

Enginyurt, "Millet perişan, millet aç, millet işsiz, milletin ödeme gücü yok ama sayın Cumhurbaşkanı varsa yoksa muhalefete hakaret ediyor. Varsa yoksa bölücülük yapıyor, milleti birbirine düşman ediyor. Siyaseten yaptığınızı doğru zannedersiniz ama bir gün bedelini çok ağır ödersiniz. Sayın Cumhurbaşkanı muhalefete hakaret edene kadar doğal gaz, elektrik ve akaryakıta yaptığınız zamları geri çekin."

"Muhalefeti biraz olsun dinleyin"

İntiharların arttığını ve insanların artık doğal gaz faturalarını ödeyemediklerini dile getiren Enginyurt, "Tekrar söylüyorum intiharlar arttı, icralar arttı, elektrikler kesiliyor, doğal gaz faturaları ödenemiyor. Sayın Cumhurbaşkanı muhalefet 20 yıldırı sizi iktidarda izliyor, seyrediyor, eleştiriyor ama size hiç hakaret dilini kullanmıyor. Bu hakaret dilini bırakın. Muhalefeti biraz olsun dinleyin ve tekrar söyleyin doğal gaz zamlarını, elektrik zamlarını, akaryakıt zamlarını geri çekin. Millet artık ısınamıyor, millet artık aydınlanamıyor, inşallah bu millet göreceksiniz ki ilk seçimde sizin ampulünüzü patlatacak ve sandıkta size gerek dersi verecek. Bütün bu zulümlerin hesabını vereceksiniz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1240545/demokrat-parti-ordu-milletvekili-cemal-enginyurttan-gelen-dogalgaz-ve-elektrik-zammina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.