Sincan Okçuluk Turnuvası'na ev sahipliği yaptı

Sincan Belediyesi, Okçuluk Turnuvasına Sincan Yenikent kapalı spor salonunun kapılarını açtı.
Ecem Çetin
|
18 Ocak 2022, Salı - 12:17
Sincan Okçuluk Turnuvası'na ev sahipliği yaptı

Sincan Belediyesi, spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. 

2022 Zirve Spor Kulübü Okçuluk Turnuvası Sincan Yenikent kapalı spor salonunda düzenlendi.  

Turnuvaya Türkiye’nin her yerinden 24 kulüpten 420 sporcu katıldı. Engelli sporcular ise performanslarıyla dikkat çekti.

Hedefi tam 12’den vurmaya çalışan sporcular azmi ve başarılarıyla büyük beğeni topladı. Sporcuların ailelerinin yanı sıra okçuluğa ilgi duyan vatandaşlar da salonda müsabakaları ilgiyle izledi.   

"Nice Mete Gazoz’lar yetişmesi için onların yanında olacağız "

Sporcular ve antrenörleriyle sohbet edip başarılar dileyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Birçok farklı illerden gelen sporcularımızı ağırlıyoruz. Yoğun katılımlı coşkulu bir organizasyon. Okçuluk bizim Ata sporumuz bu anlamda okçuluğa verilecek destek de çok önemli. Biz de Sincan Belediyesi olarak okçuluk sporuna desteğimiz artarak devam edecek. Elimizden gelen tüm imkanlarımızı gençlerimiz için seferber edip nice Mete Gazoz’lar yetişmesi için onların yanında olacağız." diye konuştu.

Zirve Spor Kulübü Antrenörü Tamer Kaya ise amaçlarının okçuluk sporunu Ankara’da yaygınlaştırarak bu alandaki sporcuları geliştirmek olduğunu belirtti. Kaya, "Sınırsız desteklerinden dolayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1243730/sincan-okculuk-turnuvasina-ev-sahipligi-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.