DP Genel Merkezi'nin 'sanayi atık merkezi' ilan edilmesine Enginyurt'tan tepki

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı genel merkez binasının arka tarafının sanayi atık merkezi ilan edildiğini belirterek, "Bunu çözün diyoruz. ‘Cumhur İttifakı'na destek verin' diyorlar. Bu rüşvettir, haksızlıktır, zulümdür. Susmayacağız, yılmayacağız, rüşvetlerinizi almayacağız " açıklamasında bulundu.
Büşra Bayrak
|
18 Ocak 2022, Salı - 15:34
DP Genel Merkezi'nin 'sanayi atık merkezi' ilan edilmesine Enginyurt'tan tepki

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Ankara'da yer alan DP Genel Merkezi binası önünde çektikleri videoda çarpıcı bir iddiayı dile getirdi.

Açıklamasında DP Genel Merkezi binasının arka tarafının‘Sanayi Atık Merkezi’ ilan edildiğini belirten Ordu Milletvekili Enginyurt, “Bunu çözün diyoruz, ‘Cumhur İttifakına destek verin’ diyorlar. Bu rüşvettir, haksızlıktır, zulümdür. Ne yaparsanız yapın Millet İttifakındayız. Susmayacağız, yılmayacağız, rüşvetlerinizi almayacağız.” dedi.

Enginyurt açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Demokrat Parti olarak adalet, hukuk istiyoruz. Hakkımızı istiyoruz. Gördüğünüz bina Demokrat Parti Genel Merkezi. Ankara’nın göbeğinde bir bina. Hemen arkası Dışişleri Bakanlığının binasıdır. Ama Demokrat Partinin Genel Merkez binası sanayi depolama alanı ilan edildi. Adeta göle döndü. AK Partililere diyoruz ki, Cumhurbaşkanına sesleniyoruz ki; bu hak mı? Bu adalet mi? Ankara’nın göbeğinde sanayi depolama alanı olarak Demokrat Parti Genel Merkez binasını mı buldunuz? Bunu çözün diyoruz, ‘Cumhur İttifakına destek verin’ diyorlar. Bu mu anlayışınız? Bu rüşvettir, haksızlıktır, zulümdür. Ne yaparsanız yapın milletin yanındayız, milletle beraberiz. Millet İttifakındayız. Susmayacağız, yılmayacağız, rüşvetlerinizi almayacağız. Ama bu zulmü de unutturmayacağız. Demokrat Partililer susmayacaktır bunu herkes böyle bilsin.”

"Yılmak yok"

Öte yandan  Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı ise söz konusu videoyu Twitter hesabından yayınlarken," 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.' Dört defa mahkeme kararına rağmen süreci ittifak değişikliği için tehdit unsuru yapanlara inat yılmak yok." yorumunda bulundu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1245038/dp-genel-merkezinin-sanayi-atik-merkezi-ilan-edilmesine-enginyurttan-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.