Özgür Özel'den Semra Güzel açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Özgür Özel, HDP'li Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığı için düzenlenen fezlekeye "evet" oyu vereceklerini söyledi.
Ankara Masası
|
19 Ocak 2022, Çarşamba - 17:31
Özgür Özel'den Semra Güzel açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Özgür Özel, HDP'li Milletvekili Semra Güzel'le ilgili açıklamalarda bulundu.

TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin, "Semra Güzel büyük bir yanlış yapmış, Cumhurbaşkanı'nın, valilere, kaymakamlara, alay komutanlarına 'teröristlere dokunmayın' dediği bir zamanda gitmiş, bir teröriste dokunmuş. Bu, affedilir bir şey değil. Semra Güzel'in, örgüt kıyafetleriyle ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde elindeki silahla çektirdiği fotoğrafın, doğru, milletvekilliğiyle bağdaşır fotoğraflar olmadığını düşünüyoruz. Bu konuda açılacak olan soruşturmanın, yürüyebilmesi açısından bu dosyaya özel olarak dokunulmazlığının kaldırılması noktasında 'evet' oyu kullanacağız. Daha sonra da yargılamayı takip edeceğiz." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1247267/ozgur-ozelden-semra-guzel-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.