Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk edecek

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22.i haftasında bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, yeni teknik direktörü Domenec Torrent yönetiminde ilk kez Nef Stadı'nda bir maça çıkacak.
Ankara Masası
|
20 Ocak 2022, Perşembe - 14:01
Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk edecek

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Ligde oynadığı son 10 maçta 1 kez kazanabilen Galatasaray, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak moral bulmayı amaçlıyor. Galatasaray'da 8 futbolcu, farklı nedenlerle Kasımpaşa'ya karşı görev yapamayacak. Sakatlıkları bulunan Fernando Muslera, Mbaye Diagne, Işık Kaan Arslan ve Ryan Babel maçta yer alamayacak.

Sarı kırmızılılar, kırmızı kart cezalısı Taylan Antalyalı ve sarı kart cezalısı Berkan Kutlu'dan yararlanamayacak. Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarında bulunan Feghouli ile Mustafa Muhammed de karşılaşmada forma giyemeyecek.

Galatasaray'da 3 futbolcu ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Yedlin, Luyindama ve Ömer Bayram kart görmeleri durumunda 23'üncü haftada oynanacak Trabzonspor maçında cezalı duruma düşecek.

Kasımpaşa ise ligde çıkışını sürdürmek istiyor. Lacivert beyazlılar, son 3 maçta hanesine 9 puan yazdırmayı başardı. Konuk ekipte Dirar, Bruma, Sadiku, Eysseric ve Jorgensen’in sakatlıkları nedeniyle görev yapması beklenmiyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç, 2-2 sona ermişti

Galatasaray-Kasımpaşa maçı saat kaçta?

Nef Stadı'ndaki mücadele, saat 20.00'de başlayacak.  Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği karşılaşma, beIN Sport ekranlarından  yayınlanacak.   

http://www.ankaramasasi.com/haber/1248741/galatasaray-kasimpasayi-konuk-edecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.