Ankara’da Anneler Günü renkli geçti

Büşra Bayrak
|
11 Mayıs 2020, Pazartesi - 12:27
Ankara’da Anneler Günü renkli geçti

Anneler Günü, Ankara’nın ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen programlarla kutlandı.

Ankara’da yerel yönetimler anneleri unutmadı.

Sokağa çıkma sınırlamasına rastlayan bu özel günde kimi belediye müzikle, kimi çiçeklerle annelere sürpriz yaptı.

 Mamak’ta Roman sanatçılarla kutlama

  Mamak Belediyesi, Roman sokak sanatçıları ile mahallelerde anneler için şarkılar söyledi. Mamak Kaymakamı Ziya Polat ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sanatçılarla birlikte yürüyerek vatandaşları selamladı, annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Altındağ’da çifte kutlama   

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, aynı gün doğan iki kapı komşusuna unutamayacakları bir çifte kutlama yaşattı. 10 Mayıs 1934 doğumlu olan Nezahat Erdem ve Saliha Kavlak'ın hem doğum günü hem de Anneler Günü aynı anda kutlandı. 

Gölbaşı şehit annelerini unutmadı

 Vatanın birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canını feda eden kahraman şehitlerimizin eş ve annelerini ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Gölbaşı Belediye ekipleri, ilçede ikamet eden 40 şehit ailesinin Anneler Günü'nü hediyelerle kutladı.

Çankaya’da çiçekli kutlama

50 gündür evlerinden çıkamayan ve kısıtlamanın bir süreliğine de olsa kaldırılmasıyla birlikte kendilerini parklara atan 65 yaş ve üstü vatandaşlar, Çankaya Belediyesi’nin sürprizi ile mutlu oldu. Parklara ve sokağa yürüyüşe çıkan anneleri Kuğulupark’ta çiçeklerle karşılayan Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anneler Günü kutlaması yaptı.

Nallıhan’daki asırlık çınarlar unutulmadı  

Nallıhan Belediyesi ve Nallıhan Kaymakamlığı, şehit anneleri ile ilçede yaşamlarını sürdüren yaşları 100'ün üzerinde asırlık ninelerin Anneler Gününü kutladı. Ziyaretlerde, şehit anneleri ve 4 asırlık çınara hediye çiçekler verildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/12535/ankarada-anneler-gunu-renkli-gecti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.