Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya sert tepki

Şarkısında geçen ifadeler nedeniyle tartışma konusu olan Sezen Aksu'ya bir tepki de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, ünlü sanatçının ismini vermeden, "Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir." ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
21 Ocak 2022, Cuma - 18:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camisi'nde kıldığı Cuma namazının ardından mihrapta cemaate seslendi. 

"Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e..." sözleri nedeniyle tepki çeken ünlü sanatçı Sezen Aksu'ya isim vermeden tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi;

"O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir"

“Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir.”

Öte yandan AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Milli Beka Hareketi'nin hedef gösterdiği Sezen Aksu hakkında, “dini değerlere hakaret ve tahrik veya aşağılama” iddiasıyla suç duyurusunda bulunulmuş ve mal varlığına  da el konulması talep edilmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1254214/cumhurbaskani-erdogandan-sezen-aksuya-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.