Vatan Partisi, Üretim Devrimi Kurultayı gerçekleştirdi

Vatan Partisi Ankara’da Ostim-İvedik Üretim Devrimi Kurultayı gerçekleştirdi. Kurultayın gündem konusu ise sanayi üreticilerin karşılaştığı ekonomik engeller ve çözümleri oldu.
Ankara Masası
|
22 Ocak 2022, Cumartesi - 15:40
Vatan Partisi, Üretim Devrimi Kurultayı gerçekleştirdi

Türkiye’nin dört bir yanında çiftçilerle buluşan Vatan Partisi bu kez de sanayi üreticileriyle bir araya geldi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in katılımıyla gerçekleştirilen Üretim Devrimi Kurultayı'nda sanayi üreticilerinin önündeki engeller ve çözüm önerileri konuşuldu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek üretim devriminin önemine dikkat çekerek," Burada bir üretim devrimi kurultayı yapıyoruz burası aynı zamanda ekmek teknesi kurultayı. Bu kavramla sanayicisi, işçisi ,çiftçisi, esnafı ,zankaları, memuru emeklisi tüm Türkiye bu ekmek teknesinde birleşmiş durumda. Çünkü  yaşadığımız ekonomik süreç bizim ekmek teknemizi tehdit eden bir süreçtir. " ifadelerini kullandı.

"Türkiye büyük kararların eşiğinde"

Kurultay gerçekleştirmek için gittikleri bir çok ilde sanayi üreticileriyle görüştüklerini belirten Perinçek ,"Kızıltepe'den  Trakya'ya kadar yaptığımız kurultaylarda üreticiler ,çiftçiler, esnaf,' böyle gitmez' diyor. Türkiye büyük kararların eşiğinde. Devleti yönetenlerimizde artık açıkça ifade ediyorlar. Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli de bu ekonomin bu şekilde sürdürülemez olduğunu dile getiriyor." şeklinde konuştu.

"Böyle gitmez"

Perinçek, Türkiye'nin bir yeniliğin eşiğinde olduğunu söyleyerek "Böyle gitmez diyoruz, gitmeyeceğine göre gelen şey nedir? Türkiye büyük bir yeniliğin eşiğinde. Ekmek teknesi kurtaracak üretim devrimine yönlenecek. Devrim lafından korkmuyoruz. Arkada kalan yıkılmakta olan süreci çok iyi anlamak lazım" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1255784/vatan-partisi-uretim-devrimi-kurultayi-gerceklestirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.