MKE Ankaragücü'nden hakem kararlarına tepki!

MKE Ankaragücü sosyal medya hesabından hakem hataları hakkında açıklama yaptı. Kulüp, 'TFF saha içinde adalet ve güveni tesis etmeli' ifadelerini kullandı.
Samet Dirican
|
24 Ocak 2022, Pazartesi - 11:00
MKE Ankaragücü'nden hakem kararlarına tepki!

Sezon başından itibaren, aleyhine gerçekleşen birçok hatalı hakem kararına rağmen bir açıklamada bulunmadıklarına değinen MKE Ankaragücü yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Sesi çok çıkanın hakkının korunduğu bir sistem olduğuna inanmak istemiyoruz. Ancak ilk defa kazandığımız bir maçın ardından hakem kararlarına ilişkin bir açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Zaruri bir açıklama

Ligin yarısından fazlasının tamamlandığı bir dönemde, önümüzdeki haftalarda aleyhimize gerçekleşebilecek hataların artık telafisinin olmama ihtimalini düşünerek bu açıklamayı yapmayı zaruri buluyoruz.

2 penaltı 1 gol

Altaş Denizlispor ile karşılaştığımız müsabakada MKE ANkaragücü lehine verilmeye 2 adet net penaltı ve faul nedeniyle sayılmayan net bir gol; uzatma dakikalarında kazandığımız bir müsabakada maalesef önemli bir puan kaybına neden olabilirdi.

TFF adalet ve güveni tesis etmeli

Türkiye Futbol Federasyonundan, öncelikli olarak hakem atamaları olmak üzere saha içindeki tüm hakem kararlarına yönelik adalet ve güven tesis etmesini bekliyoruz.

Takipçiyiz

MKE Ankaragücü olarak, hakem kararlarının her müsabaka özelinde takipçisi olacağımızı ve kulübümüzün haklarını sonuna kadar savunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1258156/mke-ankaragucunden-hakem-kararlarina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.